Domov > PARKETOLIT E65: 1K MS lepilo za parket E-mail  |  NatisniUporabniku prijazno
trajno elastično lepilo.
Enostavna uporaba
PARKETOLIT E65 je enokomponentno lepilo že pripravljeno za uporabo. Lepilo je tiksotropno, ohranja obliko nanosa in omogoča lahko nanašanje.

Hitra nadaljnja obdelava
PARKETOLIT E65 strjuje na osnovi kemijske reakcije z vodo in omogoča nadaljnjo obdelavo parketa (brušenje, lakiranje…) že po 24 urah.

Ekonomičnost
Zahvaljujoč odličnim lastnostim je poraba lepila za 20% manjša kot pri 2K lepilih. Dodaten prihranek predstavlja tudi inovativno pakiranje v Al folijo, ki omogoča maksimalen izkoristek lepila.

Enostavna uporaba, lahko
čiščenje ostankov lepila.
Odličen oprijem
Zaradi odličnega oprijema je PARKETOLIT E65 primeren za lepljenje vseh vrst parketa na vse vrste podlag tudi brez uporabe primerja.

Trajna elastičnost
Trajna elastičnost lepila omogoča naravno prilagajanje lesenega poda na pogoje v prostoru in izboljšuje zvočno izolacijo poda.

Enostavno čiščenje
PARKETOLIT E65 omogoča enostavno čiščenje ostankov lepila s površine parketa, zato ga priporočamo za lepljenje gotovega parketa. Lahko se odstranjuje tudi z rok in orodja.

Uporabniku prijazno lepilo
PARKETOLIT E65 odlikujejo nevtralen vonj in nizka stopnja emisije. Je brez oznak za nevarnost.


Za več informacij se obrnite na našo prodajno-svetovalno službo na tel. 05 73 12 318 ali na elektronski naslov prodaja@mitol.si.

Nazaj


©1998-2018 MITOL, Tovarna lepil, d.o.o., Sežana, Slovenija