Domov > MITOMONT HP40, MITOMONT HP50 in EPOKOL MIX5 E-mail  |  Natisni


V skladu z našo poslovno zavezanostjo k nenehnemu spremljanju in izboljševanju kakovosti izdelkov smo nadgradili lastnosti lepil MITOMONT HP40, MITOMONT HP50 in EPOKOL MIX5.
 
MITOMONT HP40 in MITOMONT HP50 sta hibridni montažni lepili, ki se uporabljata kot lepili ali kot tesnili masi. Imata takojšnji začetni oprijem na praktično vseh površinah, omogočata lepljenje tudi na mokrih, neravnih in navpičnih površinah. Dajeta trdne in elastične spoje, ki so odporni na visoke obremenitve.
 
Nove lastnosti lepila MITOMONT HP40 in MITOMONT HP50:
  • z najnovejšo formulacijo se uvrščata v našo linijo zdravju in okolju prijaznih izdelkov
  • rok uporabnosti lepila MITOMONT HP50 je 12 mesecev
Novo pakiranje lepila MITOMONT HP50:
  • transportno embaliranje za MITOMONT HP50 v 600 mL črevu je 20 kosov v kartonu namesto obstoječih 12 kosov
EPOKOL MIX5 je hitrostrjujoče dvokomponentno epoksidno lepilo za lepljenje in zapolnjevanje kovin, stekla, kamna, keramike, lesa, umetnih mas … Lepilni spoj je prozoren, vodoodporen, odporen na ekstremne klimatske pogoje, detergente in razredčene kemikalije. Izdelke je na voljo v 27g dvojni brizgi, ki omogoča praktično uporabo in optimalen izkoristek lepila.
 
Prednosti lepila EPOKOL MIX5:
  • zahvaljujoč izboljšani formulaciji je sedaj brez piktograma za jedkost in tako prijaznejši do uporabnika in manj obremenjujoč za okolje
Tehnični list:
Za dodatne informacije nas pokličite na telefon 05 73 12 318 oz. pošljite sporočilo na elektronski naslov prodaja@mitol.si.

Nazaj


©1998-2018 MITOL, Tovarna lepil, d.o.o., Sežana, Slovenija