Domov > Nova generacija talilnih lepil na poliolefinski osnovi: Termokol Ultra E-mail | Natisni

Široki paleti izdelkov namenjeni industrijski uporabi smo dodali novo generacijo lepil TERMOKOL ULTRA, to so talilna lepila na poliolefinski osnovi.

Lepila TERMOKOL ULTRA se zaradi odličnih fizikalnih lastnosti enakomerno nanašajo, ne vlečejo niti ter omogočajo manjšo porabo lepila. Dajejo zelo kvaliteten spoj in odlično lepijo tudi zahtevne in težje lepljive materiale kot so PE in PP. Priporočajo se zlasti za izdelke, kjer se zahtevata visoka trdnost spojev ter odpornost na visoke in nizke temperature.

Na voljo je bogat izbor izdelkov v širokem razponu viskoznosti, odprtih časov in specifične adhezije na razne materiale.

Zaradi številnih prednosti se lepila TERMOKOL ULTRA uspešno uporabljajo za razne industrijske aplikacije kot so robno lepljenje in oplaščanje v pohištveni industriji, za razna lepljenja in kaširanja papirja in drugih materialov v papirno predelovalnih dejavnostih, pri izdelovanju kartonske embalaže in pakiranju, nepogrešljiva so tudi pri izdelavi higienskih izdelkov, tepihov, montažnem lepljenju vzmetnic ter drugih materialov ...

Za več informacij se obrnite na našo prodajno-svetovalno službo na tel. 05 73 12 318 ali na elektronski naslov prodaja@mitol.si.
  
TERMOKOL ULTRA – odlična adhezija,
trdni in temperaturno odporni spoji, večnamenska uporaba.


Nazaj
 

©1998-2018 MITOL, Tovarna lepil, d.o.o., Sežana, Slovenija