Domov > O podjetju > Predstavitev podjetja E-mail | Natisni
 

 
MITOL se s široko paleto izdelkov in več kot 70-letno tradicijo uvršča med pomembnejše evropske proizvajalce lepil.

Ko smo pred več kot petdesetimi leti razvili prvo lepilo, niti slutili nismo, kakšno prelomnico predstavlja ta odločitev za nadaljnji razvoj MITOLa.

Sledenje novim tehnologijam in potrebam uporabnikov je zahtevalo hitro širitev prodajnega programa lepil, ki je kmalu popolnoma izpodrinil prvotno dejavnost – predelavo mleka.

Danes je našim kupcem na voljo preko 500 visokokvalitetnih proizvodov, ki so plod intenzivnega razvojnega dela in dolgoletnih izkušenj. Smo eden redkih proizvajalcev lepil z lastno proizvodnjo emulzij. Ta nam omogoča večjo fleksibilnost pri razvoju novih izdelkov kot tudi prožnejšo cenovno politiko.

Skrivnost našega uspeha je, da nudimo rešitve pisane na kožo uporabnika. Ne prilagajamo kupcev svojim izdelkom. Mi izdelke razvijamo po meri uporabnika.

Ob kvalitetnih in cenovno dostopnih proizvodih nam je ta usmeritev omogočila, da smo prehiteli konkurenco ter ustvarili sodobno in mednarodno uspešno podjetje. Svoje izdelke danes uspešno tržimo v več kot 30-tih državah.

Vsi naši izdelki so izdelani v skladu z zahtevami standarda ISO 9001/2000, kar nas zavezuje k nenehnemu spremljanju in izboljševanju kakovosti.

Zavedamo se, da so ljudje naše največje bogastvo in potencial, s katerim razpolagamo.

Le z lastnim znanjem in inovativnostjo lahko uspešno konkuriramo na globalnem trgu ter uresničimo svojo vizijo - postati vodilni proizvajalec lepil v vzhodni in južni Evropi.

Zvestoba in zadovoljstvo naših kupcev potrjujeta pravilnost naše usmeritve.

Ne trdimo zaman:


 

 
Za povečavo klikni na sliko!

MITOL danes.

 
Za povečavo klikni na sliko!

Vhod v poslovno stavbo.

 
Za povečavo klikni na sliko!

Sodobni skladiščni prostori.

 
©1998-2018 MITOL, Tovarna lepil, d.o.o., Sežana, Slovenija