Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / Uncategorized @sl / Mitol VISION LINE lepila

Mitol VISION LINE lepila

Predstavljamo vam VISION LINE, Mitolovo novo linijo lepil. Izboljšajte varnost vaših izdelkov, zmanjšajte porabo energije, povečajte možnost recikliranja končnih izdelkov, dosezite višje standarde kakovosti in zagotovite izjemno varnost na delovnem mestu.

VISION LINE je nastal na podlagi našega inovativnega ter na stranke osredotočenega pristopa. Je naš poklon krožnemu gospodarstvu. Mitolova lepila VISION LINE zmanjšujejo porabo energije in ne ovirajo reciklabilnosti končnih izdelkov, s čimer presegajo industrijske standarde. Zagotavljajo visoko kvaliteto, višjo varnost izdelkov in varnost vaših proizvodnih delavcev.

V VISION LINE smo zbrali lepila, ki sodijo v vsaj eno izmed naslednjih kategorij:

1. Lepila proizvedena z vsaj 20% biobased surovinami.
2. Talilna lepila, ki omogočajo prihranek energije – 20% prihranek delovne temperature.
3. Lepila z nizkimi emisijami.
4. Lepila, ki ne ovirajo reciklabilnosti končnega proizvoda.

V podjetju Mitol trajnost ni zgolj beseda – je vtkana v našo vizijo. Z lansiranjem izdelkov VISION LINE izkazujemo našo predanost inovacijam, ki temeljijo na okoljski odgovornosti. Z izbiro lepil VISION LINE ne izboljšujete le kakovosti in varnosti svojih izdelkov, temveč tudi aktivno prispevate k bolj trajnostni prihodnosti za vaše podjetje in planet. Pridružite se nam na poti k zelenemu jutri!

Mitolova VISION LINE lepila – vaša konkurenčna prednost v učinkovitosti proizvodnje, kakovosti izdelkov in trajnosti!