Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / PODROČJA UPORABE / INDUSTRIJA / LEPLJENJE LESA / PROIZVODNJA PLOSKOVNEGA POHIŠTVA

PROIZVODNJA PLOSKOVNEGA POHIŠTVA

Proizvodni proces z individualnimi zahtevami, specifičnimi dizajni in visoko kakovostjo končnih proizvodov zahteva uporabo inovativnih lepil.

Proizvodnja pohištva je edina industrija, ki odraža življenjski slog stranke.Pohištvo je opremljeno s številnimi funkcijami, ki izpolnjujejo različne zahteve končnih uporabnikov.

Proizvodni proces z individualnimi zahtevami, specifičnimi dizajni in visoko kakovostjo končnih proizvodov zahteva uporabo inovativnih lepil.

Različni materiali in hitri proizvodni procesi zahtevajo uporabo vrhunskih lepil. Odlične lepilne lastnosti morajo biti prilagojene celotnemu proizvodnemu procesu. Vsak postopek lepljenja je edinstven. Zato nudimo širok izbor lepil in individualno tehnično svetovanje. Vsak proces lepljenja je specifičen tako z vidika materialov kot tehnologije. Zato je treba pravočasno, natančno in skrbno analizirati vse procesne parametre.

LEPLJENJE RAVNIH POVRŠIN

V proizvodnji modernega pohištva se na lesene plošče lepijo različni dekorativni materiali.

3D kaširanje

3D kaširane pohištvene plošče, proizvedene po posebnem postopku lepljenja z reaktivacijo, zavzemajo pomemben segment v proizvodnji pohištva.

ROBNO LEPLJENJE

Razumemo izzive modernega pohištva, zato nudimo lepila tako za najmodernejše tehnologije robnega lepljenja kot za običajne postopke.

OPLAŠČANJE PROFILOV

Danes je tehnika oplaščanja profilov ena najbolj vročih tem v proizvodnji sodobnega pohištva.

Mozničenje in lepljenje okvirjev

Lepila za mozničenje so posebna lepila PVAC, primerna za lepljenje trdih in mehkih drevesnih vrst ter drugih lesnih materialov.

PROIZVODNJA OBLAZINJENEGA POHIŠTVA

V proizvodnjo oblazinjenega pohištva so vključeni različni materiali, npr. pena, tekstil, usnje in les, ki so lepljeni med seboj s pomočjo kontaktnih lepil.

NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

Prijava na e-novice