Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / PODROČJA UPORABE / INDUSTRIJA / Proizvod iz papirja & kartona

Proizvod iz papirja & kartona

Izboljšajte kakovost izdelkov z uporabo Mitolovih lepil za papir in karton.

Z našimi lepili izboljšujemo kakovost in širimo funkcionalnost izdelkov iz papirja in kartona. Zavedamo se trajnostnih izzivov, zato smo osredotočeni na izpolnjevanje sodobnih okoljskih standardov in kakovosti izdelkov.

Izboljšajte kakovost svojih izdelkov z uporabo naših sodobnih lepil saj vse izdelke prilagodimo vašim potrebam.

Lepljenje transportne in prodajne kartonske embalaže

Glede na tržne trende in vaše potrebe, MITOL ponuja napredne rešitve pri izdelovanju kartonske embalaže za živila, osebno nego, farmacevtsko in kozmetično industrijo.

Pakiranje

Zagotavljamo pester izbor talilnih lepil za pakiranje izdelkov ter talilnih lepil za posebne namene, kot so pakiranje globoko zamrznjenih živil, pritrjevanje slamic na embalažo ter protizdrsni premazi za stabilizacijo izdelkov pri paletizaciji.

Vrečke

Serija kakovostnih lepil predstavlja optimalne rešitve za lepljenje različnih kvalitet papirjev, ki se uporabljajo v proizvodnji vrečk.

Knjigoveštvo in grafična industrija

Lepila za mehko in trdo vezavo knjižnih blokov ter druga lepila za grafično industrijo, ki nudijo optimalne rešitve za različne aplikacije.

Etiketiranje

Široka paleta disperzijskih, talilnih in samolepilnih lepil (PSA) ter lepil na osnovi vodotopnih polimerov za lepljenje etiket iz različnih materialov na različne vrste embalaže.

Kaširanje kartona in sive lepenke

Visokokakovostna lepila za kaširanje valovitega in sivega kartona s potiskanimi kartonskimi polami ter kaširanje predhodno površinsko obdelanih BOPP, PET in acetatnih folij na raznovrstne materiale.

Spiralno navijanje

Naša lepila vam zagotavljajo kakovostne spiralno navite cevi in njihovo trdnost. Prave rešitve pri lepljenju različnih materialov zmanjšujejo proizvodne stroške, hkrati pa izboljšajo kvaliteto celotnega izdelka.

Ostali izdelki

Posebna lepila in izdelki, ki služijo kot pomožna sredstva pri lepljenju.

NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

Prijava na e-novice