Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / O nas / O podjetju

V Mitolu sledimo svoji viziji:

Naši izdelki povezujejo svet.

To preprosto pomeni, da stremimo k izdelavi prvovrstnih izdelkov. Izdelkov, ki izpolnjujejo zahteve in zadovoljujejo potrebe naših uporabnikov ter jim omogočajo, da uresničijo zastavljene projekte. In ker smo usmerjeni na področje lepil, verjamemo, da lahko naša lepila povežejo svet – dobesedno in v prenesenem pomenu.

Ta prizadevanja se odražajo tudi skozi naše poslanstvo:

Povezujemo svoje ideje, strokovno znanje in ljudi, ker želimo našim partnerjem ponuditi izvirne rešitve, ki jim bodo omogočile uresničitev njihovih idej in projektov.

V jedru naših prizadevanj niso samo izdelki vrhunske kakovosti in zadovoljne stranke; ustvariti želimo tudi odlično delovno okolje za svoje zaposlene in jim s tem omogočiti, da sledijo svoji začrtani poklicni poti in se razvijejo v strokovnem in osebnem smislu.

Pri tem pa posebno pozornost namenjamo okolju, našemu planetu in družbi.

 

Pri svojem delovanju zasledujemo naslednje temeljne vrednote:

 


ODPRTOST 

Odprti smo za nove izzive in ideje, pri iskanju rešitev za naše stranke razmišljamo široko in smo pri komunikaciji z njimi iskreni.


UČINKOVITOST

Izdelke razvijamo v skladu z najvišjimi standardi, zagotavljamo vrhunsko kakovost procesov, odličnost pri delu ter natančnost pri časovnem načrtovanju in dobavah.


POVEZANOST  

Sodelujemo s svojimi strankami in delujemo kot ekipa – naša povezanost je tako močna kot so vezi narejene z našimi lepili.


ZAVEZANOST

Zavezani smo, da svojim strankam nudimo najboljše rešitve. To lahko zagotovimo le z doslednim doseganjem svojih ciljev, z zagotavljanjem ustvarjalnega delovnega okolja za vse zaposlene ter z dolgoročnim stabilnim razvojem našega podjetja..


ODGOVORNOST

Delujemo odgovorno do svojih strank, lastnikov in do svojih zaposlenih. Vedno spoštujemo naravo in iščemo rešitve, ki so sprejemljive za širše okolje in naš planet


NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

Prijava na e-novice