Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / O nas

MITOL se z več kot 75-letno tradicijo uvršča med pomembnejše evropske proizvajalce lepil. S široko paleto več kot 500 visokokakovostnih proizvodov lahko zadovoljimo tudi najbolj zahtevne stranke.

Skrivnost našega uspeha je, da nudimo rešitve pisane na kožo uporabnika. Ne prilagajamo kupcev svojim izdelkom. Mi izdelke razvijamo po meri uporabnika.

Ob kvalitetnih in cenovno dostopnih proizvodih nam je ta usmeritev omogočila, da smo ustvarili sodobno in mednarodno uspešno podjetje. Svoje izdelke danes uspešno tržimo v več kot 35 državah po svetu.

Od leta 2017 smo član skupine Soudal, največjega neodvisnega evropskega proizvajalca tesnilnih mas, poliuretanskih pen in lepil. Skupina s 25 proizvodnimi lokacijami in 77  podružnicami po vsem svet predstavlja pomembnega strateškega partnerja, ki je zagotovilo za stabilen razvoj našega podjetja, hkrati pa nam s svojo prodajno mrežo razpredeno po vsem svetu omogoča, da svojim strankam nudimo najboljšo tehnično in logistično podporo.

Zavedamo se, da so zaposleni naše največje bogastvo in potencial, s katerim razpolagamo. Le z lastnim znanjem in inovativnostjo lahko uspešno konkuriramo na globalnem trgu ter uresničujemo svoje poslanstvo:

Povezovati svoje ideje, strokovno znanje in ljudi, ker želimo našim partnerjem ponuditi izvirne rešitve, ki jim bodo omogočile uresničitev njihovih idej in projektov.

Zvestoba in zadovoljstvo naših kupcev potrjujeta pravilnost naše usmeritve.

Ne trdimo zaman:  VMES SMO VEDNO MI

 

O podjetju

Naši izdelki povezujejo svet

Naša vizija, poslanstvo in vrednote. Naša zgodba in še več.

VEČRead more

Tržišča in partnerji

Po vsem svetu

Kje nas najdete in podatki za stik z našimi partnerji.

VEČRead more

Trajnostni razvoj

Ustvarjamo trajnostno prihodnost za zadovoljnejšo družbo

Naša zaveza naravi in družbi. Ker so nekatere stvari preveč pomembne, da bi jih prezrli.

VEČRead more

Stik z nami

Tu smo za vas

Nekaj dejstev o nas. Najlažji način, da stopite v stik z nami.

VEČRead more

NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

BLAGOVNE ZNAMKE

TERMOKOL ULTRA

TERMOKOL ULTRA je linija talilnih lepil na poliolefinski osnovi. Zaradi odličnih lastnosti se uporabljajo zlasti tam, kjer se zahtevajo močni spoji odporni na nizke oz. visoke temperature.

MEKOL

Široka paleta lepil na osnovi PVAC, EVA, akrilatnih in poliuretanskih disperzij.

PARKETOLIT

Celoten nabor visokokakovostnih izdelkov za polaganje parketa oz. lesenih podov.

Prijava na e-novice