Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / PODROČJA UPORABE / INDUSTRIJA / Montažna in druga lepljenja / Talne obloge v mobilnih enotah

Talne obloge v mobilnih enotah

Mitolova ekipa je razvila širok izbor lepil za lepljenje talnih oblog v mobilnih enotah: avtodomi, prikolice, vani, mobilne hiše, mobilni šotori, bivalni zabojniki in transportna vozila.

MITOL nudi prilagojene izdelke, ki s svojimi lastnostmi zadovoljujejo potrebe uporabnikov. Odlikujejo jih visoka kakovost, ki omogoča optimalno uporabo. Lepila so brez vonja in topil, univerzalna, po lastnostih ustrezajo zahtevam tehnološkega procesa. Utrdijo v močan, odporen in elastičen spoj.

IZBOR IZDELKOV

Lepilo/

komponenta A

Osnova Trdilec/

komponenta B

Mešalno razmerje (utežno) 

A : B

Viskoznost pri 23 °C (mPas) Odprti čas pri 23°C (min) Področja uporabe
MEKOL 1562 Vinilacetat-etilen- akrilatna disperzija / / 2500–4000 10 Visokokakovostno, primerno tudi za lepljenje ogrevalnih folij. Močan in elastičen spoj.
MEKOL 1563 Vinilacetat- etilen- akrilatna disperzija / / 4000–6000 10 Stroškovno učinkovit izdelek za visoko serijsko proizvodno lepljenje.
MITOPUR A7/30 Lepilo 2k PU MITOPUR B7 81,5 : 18,5 Komponenta A: 6000–9000

Komponenta B: 100–400

90 Univerzalno, kakovostno lepilo. Odlična temperaturna obstojnost, vodoodpornost, visoka končna trdnost spoja.

 

Proizvodnja sendvič plošč

MITOL kot proizvajalec lepil nudi širok asortima lepil in rešitev, ki so skupaj z uporabnikom razvita po zahtevah posameznega tehnološkega procesa.

Drugi proizvodi

Segment izdelkov vključuje vse izdelke, ki služijo kot pomožna sredstva pri lepljenju, kot so ločilna sredstva, čistila, razredčila itd.

Proizvodnja zračnih filtrov & HVAC

Lepila in zalivne mase, ki s svojimi lastnostmi zadovoljujejo potrebe uporabnikov: odličen oprijem na različne materiale, optimalna reologija, temperaturna obstojnost končnega izdelka.

NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

Prijava na e-novice