Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / PODROČJA UPORABE / OBRTNIŠKA DELA / POLAGANJE TALNIH OBLOG

POLAGANJE TALNIH OBLOG

Pod visoke kakovosti v vseh pogojih. Inovativne lepilne rešitve, ki dajejo konkurenčnejše storitve in omogočajo povečanje števila vaših zadovoljnih strank.

MITOL je vodilni ponudnik lepil za polaganje talnih oblog. Naša široka paleta izdelkov ponuja za vsako situacijo številne poslovne prednosti – enostavna uporaba, manj napak in posledično zmanjšanje stroškov. Linija lepil za lepljenje talnih oblog omogoča polaganje različnih materialov iz parketa, PVC-ja, tekstila, gume na vse vrste podlag. Z lepili boste podaljšali življenjsko dobo končnega izdelka, povečali hitrost svojega dela in zadovoljili svoje stranke.

Parket

Ponujamo lepila za vse vrste parketa. Z ekipo strokovnjakov smo razvili lepila, ki so enostavna za nanašanje, imajo dolg čas uporabnosti mešanice in dolg odprt čas. Ostanki lepila se preprosto odstranijo s površine parketa.

LVT, PVC, tekstil, guma, linolej, pluta, umetna trava, laminatni podi

Široka paleta izdelkov za različne materiale zagotavlja odlično kakovost podov v vseh pogojih in aplikacijah.

Priprava podlage

Naši predpremazi zagotavljajo trajno trdne lepilne vezi v vseh pogojih.

Dopolnilni program

Dopolnilni program izdelkov so najsodobnejša lepila za vse vrste montažnih lepljenj. Omogočajo učinkovitejše delo in podaljšajo življenjsko dobo končnega izdelka.

NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

Prijava na e-novice