Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / O nas / Trajnostni razvoj / Družbena odgovornost

Strateško razvijamo svoje poslovanje in partnerstva in s tem zagotavljamo najboljšo podporo skupnostim.

Uspešnost in prodornost vsake družbe so v veliki meri odvisni od znanja in usposobljenosti njenih zaposlenih, za kar sta potrebna stalno nadgrajevanje in razvoj znanja in kompetenc na številnih področjih. Veljamo za družbo, ki sledi najvišjim etičnim načelom, ki jih pri svojih zaposlenih krepimo s svojim kodeksom ravnanja. Tako zagotavljamo mentorstvo in spodbujamo svoje zaposlene, da prevzamejo najboljše prakse in inovativne pristope z integriteto in željo po znanju.

Stremimo k razvoju družbe v smislu trajnostnega modela povezanih gospodarskih, družbenih in ekoloških ciljev. Zavedamo se, da se mora poslovanje družbe stalno prilagajati na hitre spremembe na trgu. Pri tem je ključno, da z visoko inovativnim izdelki sledimo tržnim trendom in ohranjamo svojo konkurenčnost.

 

 

Predanost MITOL-a družbeni odgovornosti


ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI ŽIVLJENJA ZA VSE

Povečujemo blaginjo in kakovost življenja vseh posameznikov. Naš cilj je zagotoviti enake možnosti z izboljšanjem vseh potencialov posameznika za dolgo, zdravo in aktivno življenje. To dosegamo z naložbami v razvoj, izobraževanje, zdravje, kulturo, življenjske razmere in druge vire, ki izpolnjujejo osebni potencial. 


ODZIVANJE NA POTREBE SKUPNOSTI

Z ustvarjanjem bolj dinamične in prilagodljive družbe, ki se je sposobna hitro odzvati na izzive trga, zagotavljamo trajnostno gospodarsko rast in nove delovne položaje z dolgoročnim vzdrževanjem gospodarskega, družbenega in okoljskega ravnovesja.


ZA SKUPNO PRIHODNOST

Pri družbi Mitol povečujemo globalno konkurenčnost s spodbujanjem inovacij in podjetništva, širjenjem uporabe informacijske in komunikacijske tehnologije in z učinkovitim moderniziranjem in izvajanjem naložb v izobraževanje, usposabljanje, raziskave in razvoj.


 

NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

Prijava na e-novice