Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / PODROČJA UPORABE / INDUSTRIJA / Montažna in druga lepljenja

Montažna in druga lepljenja

Enostavno spajanje različnih materialov

Montažna lepila predstavljajo skupino izdelkov za lepljenje širokega nabora materialov v različnih industrijskih procesih.

Visoko zmogljivi izdelki so narejeni v skladu z zahtevami kupcev in predstavljajo inovativne rešitve za sestavljanje sendvič plošč, vzmetnic, žepkastih vzmeti, filtrov, različnih umetnih mas itd.

Vzmetnice & žepkaste vzmeti

Pri izboru talilnih lepil za montažno lepljenje vzmetnic je pomembna močna adhezija in dober oprijem na prilagodljivo PU-peno in na druge materiale, ki se uporabljajo pri izdelavi vzmetnic.

Proizvodnja poliestrskih tekstilnih trakov

Visokokakovostno talilno lepilo za vzdolžno lepljenje poliestrskih tekstilnih trakov in premazovanje pramenov preje. Lepilo odlikuje dobra oprijemljivost na poliestrske niti.

Talne obloge v mobilnih enotah

Širok izbor lepil za lepljenje talnih oblog v mobilnih enotah: avtodomi, prikolice, vani, mobilne hiše, mobilni šotori, bivalni zabojniki in transportna vozila.

Proizvodnja sendvič plošč

Poliuretanska lepila MITOPUR za lepljenje vseh vrst stranic na sredico, iz različnih izolativnih materialov pri proizvodnji večnamenskih sendvič plošč.

Proizvodnja filtrov

Lepila in zalivne mase, ki s svojimi lastnostmi zadovoljujejo potrebe uporabnikov: odličen oprijem na različne materiale, optimalna reologija, temperaturna obstojnost končnega izdelka.

Netkani materiali

Nabor talilnih lepil, ki izpolnjujejo posebne zahteve za proizvodnjo plenic in higienskih izdelkov.

Čevljarstvo

Visokokakovostno talilno lepilo na osnovi EVA za premazovanje poliestrskih netkanih materialov, iz katerih se izdelujejo kapice in opetnice za izdelavo čevljev.

Drugi proizvodi

Izdelki za različna montažna lepljenja in pomožna sredstva za lepljenje.

Z nami do bolj kakovostnih proizvodov.

NISTE NAŠLI PRAVEGA ODGOVORA?

Tu smo za vas.
Za hitro pomoč se obrnite na naše svetovalce.

Prijava na e-novice