Mitol
Search SLO / EN / CZ / RS / HR MENU
Mitol / Newsletter / april2019-slo / Veliko novega iz Mitola

Veliko novega iz Mitola

Morda vam bo najprej padla v oči naša nova podoba. Osveženi znak MITOL je le simbol, ki opozarja, da se tudi pri nas spreminja marsikaj.

Ne le to, da smo od jeseni 2017 ponosni člani skupine Soudal, vodilnega evropskega proizvajalca tesnilnih mas, PU pen in lepil, ki s svojimi inovativnimi izdelki uspešno oskrbuje tako profesionalne kot končne uporabnike po vsem svetu. S to združitvijo je naša prisotnost v več kot 35 državah dobila nove razsežnosti, saj nam omogoča dostop do novih trgov in kupcev, kot tudi boljšo tehnično in logistično podporo.

Še bolj jasno se usmerjamo v partnersko sodelovanje s svojimi kupci, še bolj se trudimo, da vam pridemo bližje in da skupaj z vami oblikujemo rešitve, prilagojene vaši zahtevam in potrebam.

To se vsekakor kaže tudi v osvežitvi in prenovi našega proizvodnega programa. Uvajamo nove izdelke – nekaj jih predstavljamo tudi v teh novičkah – še več novega je v fazi razvoja, seveda pa poskušamo slediti predvsem vašim željam in potrebam. Zato najraje razvijamo nove in izpopolnjene izdelke skupaj z vami. Ali kot vedno trdimo: »Vmes smo vedno mi« – ustvarjamo povezavo med vašimi zahtevami in vašimi končnimi izdelki. Prav zato smo v naše poslanstvo zapisali: »Povezujemo naše ideje, strokovnost in ljudi, da izdelujemo vrhunske izdelke, razvite za naše stranke, s katerimi jim omogočamo, da povežejo svoje ideje z rešitvami.«

To je trditev, za katero stojimo z vsem ponosom in odločnostjo. Tudi sami lahko preverite, kako resno mislimo! Obiščite nas na enem od prihajajočih sejmov, kjer vam bomo predstavili novosti in pomagali poiskati prave rešitve za vaše izzive.

Medtem pa za vas pripravljamo tudi čisto novo spletno stran: www.mitol.si.